Catherine Rider: Csók Londonban

Sziasztok!💛

Catherine Rider: Csók Londonban

"Lehetsz bárhol, a szerelem úgy is rád talál"

Már a hangulatos borítón, ez a kis szösszenet fogad, egy kis szívecskébe foglalva. És ez a mondat volt az amely megragadott. Ez így igaz, nem kitaláció és hogy mindez Londonban történik még izgalmasabbá teszi a történetet. Kissé a saját love storymra emlékeztet a történet, csak nekem nem Angliáig kellett utaznom, hogy megismerjem az én Jasömet, hanem csak Olaszországig. De mindez oly lényegtelennek hangzik, de muszáj volt megosztanom veletek.

A történet középpontjában Cassie és Jason áll. Cassie gyerekszínész volt régebben és épp nagyon rossz időszakon megy keresztül, épp most hagyta ott az egyetemet, szakított a barátjával és elege van a filmekből, a színházakból, de legfőbbként a színészkedésből. Jason amerikából érkezett, hogy színész karrierjét Londonban indítsa be, ám a meghallgatása nem úgy sikerül ahogy ő szeretné. Egy ilyen kaotikus nap estéjén találkoznak először a Nyomorultak előadásán és ettől a pillanattól kezdődik az ő történetük, megbeszélik hogy együtt fogják felfedezni Londont és olyan kalandok, meglepetések várnak rájuk melyekről álmodni sem mertek volna.

Ez a történet egy klasszikus, téli, karácsonyi love story, mely össze hozza az embereket és megmelengeti a szívüket. Mindez olyan körítésben, mintha az olvasó is épp London utcáit járná vagy éppen valamelyik előadáson ülne a színházban. Jó volt olvasni a történetet, tetszett hogy nem a romantika és nem az erotika dominált a történetben és szereplők lassan, óvatosan ismerték meg egymást, de ettől függetlenül nagyon jól működtek. Lehetett drukkolni nekik, hogy összejöjjenek.
De a történetben volt egy másik szál is ami nagyon jelen volt.  Két fiatal épp nagybetűs élet küszöbén próbálta megtalálni önmagát, úgy hogy az álmaik amiket megálmodtak maguknak valóra is váljanak, mindezt hihetetlen karakterfejlődéssel végig vezetve a történeten. Az emberek változnak, fejlődnek, néha mindez két ember találkozásából jön létre. Erre tanít meg igazán ez a könyv, minket olvasókat.

Egy hiányom volt csak ebben a történetben és ez a karácsony volt. Persze, ott lebegett mindenki felett az ünnepi hangulat szele, de mégis. Azért vásároltam meg a könyvet, hogy hangolódjak kicsit az ünnepekre és elég gyenge lett ez a vonal, de azt hiszem mindezt képes leszek megbocsátani.

Ajánlom mindenkinek aki egy szívmelengető könyvet szeretne olvasni az szerelemről, az álmokról és magáról Londonról. És ne feledjétek : "A Karácsony az álmodozók ünnepe!"

Puszi nektek: - Bia💕


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések