Colleen Hoover: All Your Perfects - Minden tökéletesed


Fülszöveg:

Egy rég elfelejtett ígéret képes lehet megmenteni a kapcsolatot?⁣

Quinn és Graham tökéletes szerelmét veszélybe sodorja a tökéletlen házasságuk. Az évek során felgyülemlett emlékek, a hibák és a titkok már eltaszítják őket egymástól. Az egyetlen dolog, ami megmentheti őket, éppen az lehet, ami a szakadék szélére sodorta őket.⁣

A Minden tökéletesed egy elgondolkodtató regény egy párkapcsolati gondokkal küzdő párról, akiknek múltbéli ígéreteken múlik a jövője. Szívszaggató, letehetetlen olvasmány.⁣

Az év legfelkavaróbb szerelmi története – lehet-e együtt tökéletesen boldog két tökéletlen ember?⁣

Add át magad a sodrásának!


Adatok:

Kiadó: Könyvmolyképző⁣

Oldalszám: 304 oldal ⁣

ISBN: 9789635974252 ⁣

Fordította: Sándor Alexandra Valéria


A könyvet, ide kattintva tudod beszerezni


Véleményem:

Oh drága Colleen, imádlak. Bár újra és újra bebizonyítod, hogy képes vagy rommá törni a szívem a történeteiddel. Nem volt ez másképpen az All Your Perfectsel sem. Egy szívfájdító utazás volt számomra, mely tele volt mély érzelmekkel és annál is valóságosabb karakterekkel.

Hoover legújabb regényében Quinnek és Grahamnek, egy igazán nem hétköznapi szerelmét meséli el. A történet két idősíkon játszódik, akkor és most emlékei szorosan összefüggenek egymással. Akkor amikor ők megismerkedtek, akkor amikor összeházasodtak és boldogok voltak. És van a most, a jelen, mely fájdalmas. Titkok, ki nem mondott gondolatok és a rideg valóság, ami megkeseríti a házasságuk minden pillanatát.
 

"Megígérem, hogy jobban foglak szeretni a viharban, mint a tökéletes napokon."


Imádtam a múltbéli pillanatokat, azt ahogy kibontakozott a szerelmük, mely 7 év után is a jelenben is ott lebeg köztük. De úgy érzem, a jelen szál sokkal jobb volt. Hoover egy újabb olyan problémáról mesél, mely abszolút jelen van az életben. Ez pedig a meddőség és a megnem adatott gyermek iránti vágy. Quinn és Graham szerelmét beárnyékolja az, hogy ennyi idő után sem adatott meg nekik az álom és ez fel őrli mindkettőjüket. Quinn távolság tartóvá válik, semmi más nem lebeg a szeme elött csak, hogy minden hónapban az a bizonyos teszt pozitívot mutasson. Graham meg próbál úgy tenni, mintha mindezt nem látná. Egy ördögi kör az övüké. A házasságuk romokban. Ekkor merül fel a kérdés. Van-e kiút ebből a helyzetből?   

"Előfordul, hogy irigylem, amiért nem vágyik gyerekre. Annyi probléma megoldódna az életemben és a házasságomban, ha nem lenne gyerek nélkül ekkora hiányérzetem."


Az egész cselekmény egy igazi érzelmi hullámvasút. Collen újra bebizonyította, hogy a legfájdalmasabb témákról is tud gyönyörűen írni. Szinte lehetetlen nem együtt érezni a szereplőkkel. Sokan megkérdőjelezhetik a viselkedésüket, túlzónak érezhetik, de az az igazság, hogy soha ne ítélkezzen senki sem egészen addig amíg meg nem tapasztalja azt a kínt, mely egy álom elvesztésével jár. A folytonos kudarc érzése nem tréfa. Próbára teszi a legerősebb embereket is. A Minden Tökéleted bebizonyítja, hogy mindig van remény. Ebben rejlik a legfőbb varázsereje. Mert a remény hal meg utoljára, még akkor is, ha mindezt szem elől veszítjük egy pillanatra.


"Nincs olyan házasság, ami tökéletes lenne. Volt olyan, amikor ő adta fel a kapcsolatunkat. Még többször előfordult, hogy én adtam fel. A hosszú házasságunk titka, hogy soha nem adtuk fel egyszerre."

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések