Elizabeth O'Roark Waking ​Olivia – Olivia ébredése (Olivia ébredése 1.)


Tartalom:

A farm bajban van.⁣

Az apja adósságokat hagyott hátra.⁣

A főiskolai terepfutó csapata nem teljesít jól.⁣

Will Langstromnak már eleve túl sok a kötelezettsége, a legkevésbé sem hiányzik neki Olivia Finnegan, a frissen igazolt, gyönyörű, de problémás diák.⁣

Nagy száj.⁣

Komoly jobbhorog.⁣

És egy titok, ami tönkreteheti.⁣

Olivia önmaga legádázabb ellensége, múltja elől képtelen menekülni, és az utolsó, akitől segítséget kérne, az a nagyképű futóedzője, aki a jelek szerint semmivel sem elégedett.⁣

Will azonban nem hagyja, hogy a lány ellökje magától, és eltökélten meg akarja menteni, miközben minden erejével próbál ellenállni a vonzalomnak, ami mindkettőjük életét tönkreteheti.⁣

Magával ragadó szerelmi történet az egyetemi sport világából.⁣

Kapcsolódj ki vele!


Adatok:

Kiadó: Könyvmolyképző

Oldalszám: 400

ISBN:9789635973323⁣

Fordította: Sereg Judit

Ha felkeltette az érdeklődésed a könyv, katt a linkre


Véleményem:

Egyszerűen nem értem, hogy nálunk ez a könyv miért nem futott be jobban a köztudatba. Sokkal több figyelmet érdemelne a könyv. Maga az elbeszélése, a történet íve, a szerelmi szál kibontakozása, mind-mind kiemelkedő a maga zsánerében. Én is teljesen véletlenül futottam bele, ha ez nem történik, talán sosem olvasom el. (Innen is köszi az összes bookstagrammernek, hogy felhívtátok a figyelmem rá.) Teljesen elkönyveltem egy erotikus sportrománcnak, amiről már annyi bőrt húztak le az írók, hogy már számon se lehet tartani. De kapaszkodjatok meg, a Walking Olivia, ennél sokkal árnyaltabb, igazi kincs a romantikusok között.

Az alaptörténet szerint Olivia beleszeret Willbe, aki mindezek mellett az edzője is. Az egyetemi sportszabályok tiltják, hogy bármi féle kapcsolat legyen közöttük, ebből adódóan sok megpróbáltatással kell szembenéznie a párosnak. Mindezek mellett pedig felrémlik Olivia múltja és rémálmai, amik visszatérően kísértik a lányt. De vajon, megtörténhetett Oliviával? Mi az a borzasztó történés, ami arra készteti a lányt, hogy mérföldeket fusson le álmában? És mindez, milyen kihatással lesz a jelenre és Willre?


"Will megcsókolt.⁣ Úgy csókolt meg, mintha nem tudna nélküle élni. Mintha fulladozott volna, és én lettem volna az oxigén.⁣ Úgy csókolt meg, mintha nem lett volna választása."


Will és Olivia csodálatosak együtt. A lány kemény pácélján, amit az évek során felhúzott maga köré, Will lassan hatol be és igazán elbűvölően. Ledönti a falakat. Ő egy igazi gondoskodó pasi. Igazi slow burn románc az övüké, nincs elsiettetve semmi és minden a megfélő időben történi. Nagyon tetszett, hogy mindenki lelki sérelme szép lassan, de elkezdtek gyógyulni, természetesen egymás hatásásra. Ebben a mellékszereplők is, főleg Will anyukája Dorothy, is rengeteget asszisztált a párosnak. Szuper édes és kedves karakter volt az övé.  

Igazán kiemelendő maga a sport is, azon belül a terepfutás, amiről ritkán olvas az ember. Annyira jó volt olvasni erről a sportágról, hogy mennyire rajonganak érte azok, akik ezt a sportot űzik. Oliviának a futás, maga a megváltás, nem tud nélküle élni. Annyira felemelő érzés volt olvasni erről is.


"Legalább olyan gyakran lenne kedvem tökön rúgni, mint ahányszor rámásznék."


Azt hittem, ebben a történetben minden könnyű lesz, romantikus és cuki. Nagyon hamar rácáfolt a történet minden elképzelésemre. Mély volt, fájdalmas, őszinte, szívszaggató. Több ennyire erős női karakter kéne a könyvekbe és ennél is több tiszta, mindent elsöprő szerelem. Váltig állítom, imádni fogod, ha elolvasod.

Nem mondom, hogy tökéletes volt minden, a végét kicsit sajnáltam, nagyon gyorsan elrendeződött minden és hihetetlenül dramaturg lett, de az összképe ennek ellenére is zseniális. 

Ajánlom mindenkinek, aki szereti a sport románcokat, a váltott szemszögből írott könyveket, a slow burn szerelmeket, a new adult történeteket, na és persze a romantika nagy rajongóinak.


Köszönöm szépen Könyvmolyképző kiadó, hogy elolvashattam!



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések